Sanitair

De tijd om jezelf alleen even te wassen in de badkamer is voorbij. We willen genieten !

Douchepanelen, whirlpools, infraroodsauna's, sunshowers. De trends en noviteiten op sanitair en tegelgebied volgen elkaar in sneltreinvaart op. De ruimte in de badkamer moet optimaal worden benut en sommigen toveren hun garage of kelder om tot compleet prive-wellnesscentrum. Sanitair & Keukenhuis heeft een slimme en stijlvolle selectie gemaakt uit het aanbod van kwaliteitsleveranciers. Het uitgangspunt bij deze selectie was om onze klanten een gevarieerd assortiment te bieden in prijs en mogelijkheden. Met deze producten is het wellness-gevoel voor iedereen haalbaar en betaalbaar, tot in de kleinste badkamer! 

Een complete badkamer make-over, losse badkameronderdelen of een nieuw toilet?  
Misschien bent u alleen op zoek naar een modern badkamermeubel om op deze manier de bestaande badkamer een andere uitstraling te geven. Er zijn tal van mogelijkheden! In onze showroom kunt u zowel kleine, praktische badkamers, complete toiletgroepen en grote luxe badkamers bekijken. Wij hebben prachtige toonzaal badkamers gepresenteerd staan met de laatste tegeltrends. Met een 3D- ontwerp maken onze adviseurs een fotorealistisch beeld van uw toekomstige badkamer of toilet. Compleet afgestemd op uw wensen, beschikbare ruimte en budget.   

 

Sanitair projecten

Maak een afspraak

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.