Keukens

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken ga je niet over één nacht ijs. Zo is het belangrijk dat de stijl van de keuken aansluit bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Of vindt u het nog lastig om uw wensen concreet te maken? Een ding is zeker. Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe voorkomt u dat u straks door de bomen het bos niet meer ziet? 
Bij Sanitair & Keukenhuis stellen we samen stap voor stap uw ideale Duitse kwaliteitskeuken samen. Onze adviseurs nemen hier uitgebreid de tijd voor. Het resultaat? Een keuken die in alle opzichten bij u past. En waar u volop kunt genieten van mooie en gezellige momenten. Uitgebreid tafelen, leven, praten en eten, lekker met uw hobby bezig zijn.

Wat betekent uw keuken voor u?
Sfeer is belangrijk. Maar ook praktische zaken verdienen uw aandacht. Ze bepalen voor een groot deel het plezier dat u straks aan uw keuken beleeft. Onderhoud en vlekbestendigheid, looplijnen en ergonomie, techniek. Het zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen. Onze adviseurs laten u graag zien welke opties voor uw nieuwe keuken het best passen bij uw wensen en uw persoonlijke situatie. Sanitair en keukenhuis ontwerpt samen met u een prachtige keuken, rekening houdend met alle wensen en behoeften in verschillende prijsklasses en uitstraling. Daarnaast adviseren wij u ook graag bij de keuzes van de juiste kleuren, materialen en inbouw apparatuur. 

Keukenmontage

Naast de montage van de keuken kan Sanitair en Keukenhuis ook alle andere werkzaamheden voor u verzorgen.  Denk daarbij aan het verwijderen van uw bestaande keuken tot de aanpassing van de stroompunten en het loodgieterswerk. Ook bouwkundige aanpassingen zoals het doorbreken of verplaatsen van muren horen hierbij. Net als tegelwerk, stucwerk of het maken van een verlaagd plafond met verlichting. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u inspiratie opdoen, kom dan gerust bij ons langs en laat u informeren !

Keukens projecten

Maak een afspraak

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.