Over ons

Uw wens staat bij ons centraal!

Op industriegebied “Beveland” te Heerhugowaard, vindt u het kenmerkende gele pand van Sanitair en Keukenhuis. Een tegel, badkamer en keuken inspiratiecentrum van 800 m2 voor de particuliere en de zakelijke markt. Een ‘alles-onder-één-dak woonwinkel’ met producten en diensten in het midden- en hoog segment. 

Ons enthousiaste en ambitieuze team ontwerpt en realiseert de meest uiteenlopende badkamers en keukens. Van ruwe schets tot en met de montage! Sanitair en Keukenhuis brengt uw woonwensen tot leven en onderscheid zich met creativiteit en vakmanschap. Professioneel en met het perfectie tot in detail. Daarnaast is kenmerkend voor Sanitair en Keukenhuis: dienstverlening met korte lijnen. Wel zo prettig voor u! 

Van ontwerp tot uitvoering. Met ons team van vakmensen en vaste partners hoeft u zelf nergens aan te denken en wordt alles voor u geregeld. Kom eens langs bij Sanitair en Keukenhuis en loop door onze splinternieuwe showroom waar klassieke elegantie en moderne mogelijkheden met elkaar harmoniëren. De showroom is ruim en overzichtelijk opgebouwd. Alle onderdelen zijn duidelijk bij elkaar gepresenteerd.

Op uw gemak ontdekt u de slimme comfort ideeën en de laatste technische snufjes van hedendaagse sanitair- en keuken designers. Laat uw eigen droomkeuken of badkamer in 3D ontwerp tekenen door onze adviseurs en laat u informeren over het zeer aantrekkelijke combi-voordeel bij een sanitair-én-keukenwens. Verbaas uzelf over de kwaliteit van zoveel keuken, zoveel sanitair voor zo’n scherpe prijs… het kan bij Sanitair en Keukenhuis. 

CBW-erkend

Sanitair en Keukenhuis is een CBW-erkend woonwinkel. Dit biedt u vele voordelen, maar vooral zekerheid. Het CBW heeft algemene voorwaarden opgesteld die u als consument extra goed beschermen.

Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Drie redenen om bij CBW-erkende winkels te kopen:

1 Veilig aanbetalen (alleen bij uitzondering vragen wij een aanbetaling)
2 Extra garantie
3 Onpartijdige klachtenafhandeling

Met deze drie extra garanties bieden wij meer zekerheid dan andere woonwinkels. De eerste gaat over veilig aanbetalen. Extra goede productgarantie is de tweede. En heeft u onverhoopt een probleem? Dan kunt u deze voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Daarmee verzekert u zich van een passende oplossing.

Koop zeker, koop CBW-erkend.

Maak een afspraak

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.